26 de juny 2011

mouchoirs

Rodatge de Les petits mouchoirs de Guillaume Canet.



Fa un parell de setmanes vaig veure una pel.lícula que em va agradar molt, Les petits mouchoirs que aquí han titulat Pequeñas mentiras sin importancia. Recorda vagament a Peter's friends i malgrat la durada, tres hores que se'm van fer curtes, és un cant sincer a l'amistat i a les relacions humanes amb una certa dosi de cinisme. Els actors esplèndids, absolutament tots, és una pel.lícula coral i les interpretacions ja ho valen tot.

20 de juny 2011

flauta



Avui he vist un espectacle sublim. Une flûte enchantée, una versió del gran Peter Brook sobre La flauta màgica de Mozart. Una obra tan simple, tan lleugera, tan nua de qualsevol artificiositat, que m'ha resultat immensa. Un decorat minimal, unes simples canyes de bambú que delimitaven els espais-que Brook domina a la perfecció-. I un piano, únic instrument que acompanya unes veus càlides i properes. Tot molt íntim. Simplement meravellós.

15 de juny 2011

misantrop

Com diu Marcos Ordóñez a la seva crítica " El Misantrop es un regalo para la inteligencia". Un regal esplèndid. Brillantíssima versió, en prosa, de Sergi Belbel, direcció de Lavaudant amb un repartiment esplèndid, brutal Jordi Boixaderas, en un muntatge que em va entusiasmar. Un clàssic actualíssim, on la hipocresia batega en les notes de Je t'aime, moi non plus de Gainsbourg. Molière patint el seu particular "mal du siècle"!

03 de juny 2011

parís




Midnight in Paris de Woody Allen. Una delícia! I a més el morbo de veure Madame Sarkozy que surt poc més de cinc minuts en total!