21 de març 2010

rambleros

Divendres a la nit. Anem a la carpa instal.lada al capdavall de la Rambla en motiu de la celebració de Rambleros," un conjunt d'activitats de recuperació de la memòria d'una part del patrimoni social i cultural de la ciutat a l'entorn de la Rambla".
Anem a veure Rebels amb causa, un espectacle de Joan Oller sobre la Barcelona dels anys 70. Amb noms coneguts, com Montserrat Carulla,Victòria Pagès, la guitarra de Toti Soler, el Pavlosky...Flipem, som quatre gats! Mai he anat a un espectacle, que ens encanta per cert, amb tan poc públic. Fins i tot els actors fan alguna referència al tema. A mi m'incomoda una mica.
I és que al Sergi i a mi ens atrau molt la contracultura i l'ambient que es respirava en certa part de la nostra ciutat quan érem petits.Des de sempre. Però sembla ser que ja no interessa a gaire gent. A propòsit, som fans del Toti Soler,de la seva música, dels seus discs, poso una foto de quan era jove, als 70, perquè el trobo increïblement guapo, el meu ideal de bellesa masculí!